Blue Flower

http://hus-bornholm.dk/images/stories/skovmose/skovmose3.jpg

Lidt om huset: 
Der er ikke tale om et luxus-sommerhus strømlinet til rige tyske turister. Det er et gammelt husmandssted, der er indrettet som vi selv kan lide det når vi selv bor der. 
Der er en dejlig have, med en bådebro og en terrasse ud over søen, delvist afskærmet af nogle af de mange piletræer, der omkranser søen. Desuden er der er bålplads i en særlig hyggekrog ned mod søen, hvor der også er en røgeovn. 

Der vokser forskellige krydderurter i have og drivhus som man bare kan tage af i passende mængder. Ligeledes forholder det sig med æbler fra havens gamle æbletræer, når det er sæson for disse.Det er vigtigt at respektere, at huset ligger midt i naturen. Og da der er overløb fra afløb direkte ud i søen skal vi varmt anbefale at bruge naturskånsomme sæbe-produkter o.l. Der er kakkelovn, og oliefyr, og vandet er fra egen brønd. Desuden er der vaskemaskine, fjernsyn, dvd- og CD-afspiller og radio. Udenfor er der bålplads. 

Huset er på  90 m2 og har i stuen et køkken, 1 soveværelse og en stor stue. På loftet er der ligeledes et soveværelse og badeværelse, samt en mindre stue med hyggekrog i kvisten.
http://hus-bornholm.dk/images/stories/skovmose/stueplan.pnghttp://hus-bornholm.dk/images/stories/skovmose/1sal.png

Adressen er: 
Skovmose, Staggevej 1, 
3751 Østermarie