Blue Flower

http://hus-bornholm.dk/images/stories/skovmose/joboland.jpg

Der er mange gode muligheder for børn når de holder ferie på Bornholm.

De gratis glæder

·         De flotte bornholmske badestrande når vejret er til det. Balka (15 km) er særligt egnet til mindre børn da der er lavvandet længe.

·         Hammershus er en flot borgruin, der kan sætte fantasien igang. Samtidig er det også en naturoplevelse. (22 km)

·         Hos Svaneke Bolchefabrik (på torvet i Svaneke) - kan man gratis se hvordan man laver bolcher på gammeldags maner. Man kommer dog hurtigt til at lægge penge i butikken bagefter, men det er også pengene værd. (8 km).

De ikke så gratis glæder

·         Brændesgårdshaven/Joboland er et sikkert børnehit. Haven er et gammelt udflugtssted for bornholmere og har udviklet sig til et moderne sommerland, samtidig med at den holder fast i de gamle forlystelser og den flotte have. Der er sjove dyr, vandland, klatreland, go-carts, svævebane over søen og meget mere. Når indgangen er betalt er resten gratis (bortset fra de is m.m. man nok bliver nødt til at købe). (7 km)

·         Middelaldercenteret er vokset til et flot levende "museum" og er nok særligt interessant for børn.

·         NaturBornholm indeholder mange voksen-elementer, men har også mange interessante ting for børn. Herunder store akvarier, små krokodiller m.m.

 

·         Christiansø er en sejltur i en mindre båd på Østersøen og et besøg på en fæstning der i høj grad står som da den blev opført. En god heldagsudflugt hvis det ikke blæser for meget.